На Волині відбудеться всеукраїнська спортивно-патріотична теренова гра «Звитяга – 2012»

З 29 квітня по 2 травня в лісах Волині вже в сьоме відбудеться теренова гра «Звитяга – 2012», що  присвячена 70-літтю створення Української Повстанської Армії. Вже традиційно наприкінці квітня  молодь зі всієї України з’їжджатиметься на Волинь для участі в чотириденній спортивно-патріотичній тереновій грі «Звитяга-2012». Організатори заходу очікують на прибуття близько двох сотень молодих людей із Львова, Луцька, Києва, Рівного, Чернігова, Чернівців, Хмельницького та інших міст України. Метою проведення «Звитяги» є виховання молоді в дусі патріотизму та здорового способу життя.

Формат проведення таборування цікавий та незвичний. Учасники діляться на дві команди, кожна з яких розіб’є табір та матиме свій прапор. Завдання для команд – знайти місцезнаходження команди-суперниці та забрати надійно захований прапор, при цьому не втративши свого. Така команда перемагає. Якщо ж жодній із «армій» не вдасться захопити ворожий стяг переможців визначатимуть за кількістю «вбитих» супротивників, тобто зірваних  нарукавних пов’язок протилежної команди. Під час гри за дотриманням правил слідкують спостерігачі, які постійно знаходяться із командами. Порушники дискваліфікуються від участі у грі.

Цьогорічна «Звитяга» приурочена сімдесятій річниці від дня створення Української Повстанської Армії. І це не даремно, адже між упівцями та учасниками теренової гри можна провести певну паралель. Молодь перебуватиме в схожих з повстанцями умовах таборування – готуватиме їжу в польових умовах, житиме в лісі в наметах та підкорятиметься наказам своїх військових командирів – сотенного, чотових та ройових. Назви цих військових посад теж запозичені в УПА.  Крім того кожна команда має розробити свою переможну стратегію на гру, бути постійно готовими до нападу «ворогів», навіть в нічний час та  вести «бойові дії» незважаючи на погоду та втому.

Теренова гра пробуджує в учасників дух боротьби, атмосферу суперництва та повної взаємодії між собою.  Екстрім та незабутні враження  учасникам гарантуються!

Участь в змаганнях може взяти кожен, хто зареєструється на сайті змагань, zvytjaga.org.ua або зголоситься до оргкомітету:

Волинська обласна організація «Національний Альянс»

м. Луцьк, пр-т. Молоді, 13Б, тел.: (0332)78-49-77, www.Nation.org.ua
Данильчук Павло Петрович – директор Волинського обласного Центру національно-патріотичного виховання молоді.
Контакти: тел.моб.: 097-10-50-572,
e-mail: pavlo.danylchuk@gmail.com
Бальбуза Богдан – голова Луцької міської організації «Національний Альянс».
Контакти: тел.моб.: 097-86-46-765,
e-mail:  zvutyaga2012@gmail.com
Офіційний веб-сайт: www.zvytjaga.org.ua
Офіційна зустріч в контакті: http://vk.com/event3681626
This entry was posted in Некатегоризовано. Bookmark the permalink.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 − 6 =