На теренах Волині відбулася спортивно-патріотична гра “Звитяга 2011″. ФОТО. ВІДЕО

Протягом 30 квітня 03 травня у лісовому масиві між смт. Цумань та с. Берестяне Ківерцівського району Волинської області проходила спортивно – патріотична теренова гра «Звитяга-2011». На якій вже вшосте Всеукраїнська молодіжна громадська організація „Національний Альянс” пропонує молоді в альтернативний спосіб загартуватися духом і тілом.

На місце табору прибуло більше 200 учнів та студентів середніх спеціальних та вищих навчальних закладів із Києва, Львова, Калуша, Чернігова, Дубно, Рівного, Закарпаття та багаточисельних містечок Волинської області. Також у тереновій грі взяли участь предастивники з Білорусії та Польщі. Особливістю цьогорічної Звитяги була зміна керівного складу сотень.

Після відкриття таборування 30 квітння усіх учасників було поділено на дві команди або ж сотні, які у свою чергу розділили на менші структурні одиниці: чоти та рої. Кожен табірник отримав нарукавну пов’язку відповідного кольору сотні, що символізувало життя, а команди торимали назву і прапор. Цьогоріч в лісах Волині змагалися за стяг «Чорні пси» та «Чорна сотня» .

Цьогорічна гра буда дуже цікавою та водночас психологічно напруженою. Протягом «війни» кожна команд відчула себе і переможцем, і переможеним. Спочатку Чорні пси заволоділи ініціативою і вже першого дня блискуче розправившись з вогором заволоділи двома прапорами. Наступного дня не менш вдала тактика нападу чорної сотні перемістила знамена у свій табір. В останню ніч Чорні пси зробили спробу перейняти ініціативу, але психологічно і фізично Чорна сотня витримала оборону в нічному бої і суперники зуміли забрати лише власний прапор.

Таким чином переможець визначався за кількістю балів. По закінченні гри голова Ради Вищих Спостерігачів теренівки Ігор Гузь оголосив остаточний результат. За підрахунком балів, переможцем “Звитяги-2011″ стала команда “Чорна сотня”.

Головною метою табору було виховання в учасників національної свідомості, історичної пам’яті, громадянської позиції, патріотизму, готовності захищати Батьківщину шляхом опанування духовної спадщини визвольної боротьби ОУН-УПА.

Таким чином, молоді учасники не тільки активно відпочили, але й вишколились фізично у дусі кращих повстанських традицій. Важливо, що на таборі існувала заборона палити та вживати алкоголь. Адже одним із завдань заходу є популяризація серед молоді здорового способу життя.

Прес-служба ВМГО „Національний Альянс”
Контакт: Юлія Грищук, тел. +38 (093) 11 98 543

Фото дивіться тут

This entry was posted in Некатегоризовано. Bookmark the permalink.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × 3 =