Найяскравіші спогади зі Звитяги

Сьогодні своїми спогадами про Звитягу поділиться інтендант сотні “Чорна Січ” подруга Русалка.

LsFGN4lft54“Звитяга – це чудові дні, наповнені пригодами та позитивними емоціями думаю з цими словами погодиться кожен.
Це місце де вода здається ще смачнішою, карімат та спальник ще теплішими (особливо після виснажливого нічного бою), а побратим який стоїть з тобою поруч, надійним тилом, кий подасть тобі руку в будь яку хвилину.

За чотири роки важко вибрати якийсь певний момент , який найбільш запам’ятався,адже кожна хвилина проведена там тобі дорога та незабутня.

Приємною частинкою звитяги( ну звісно окрім боїв) є ватри, основною з яких є ватра знайомств, на яку збирається вся сотня, всі сідають біля вогнища і знайомляться між собою.
Так от, на першій звитязі, я чомусь боялась цього дійства. Просто сама по собі я людина скромна і мені якось було боязко розповідати про себе ( правда тепер не знаю чому).

Наближався вечір і хлопці почали робити ватру( я звісна знала що вона має бути велика, але це перевершило всі мої сподівання), потім всі зібралися і провід запалив її. Вона виглядала дуже красиво. І всі по черзі почали розказувати про себе ( хтось вперше приїхав сюди, хтось вже п’ятий раз відвідує гру, хтось приїхав за шаленими емоціями, а хтось відпочити (ахах наївні люди), хтось займає вже якусь посаду на роботі, а хтось тільки навчається в школі,тобто кожна людина настільки особлива та індивідуальна, але вона зробила цей крок і потрапила сюди. Після того як всі розказали про себе, то почали лунати пісні, такі красиві, українські ( хоча в по моїх вухах пробіглось стадо слонів, але я все ж приєдналась до цього дійства) і це було незабутньо.

В такі моменти все відбувається так просто та невимушено, сусід який сидить поруч за декілька хвилин стає другом, проблеми перестають бути проблемами і ти по справжньому насолоджуєшся життям.

А потім ти лежиш в своєму спальнику, дивишся на нічне небо слухаєш як горить ватра і думаючи про різні приємності засинаєш”

Якщо Ти хочеш, щоб саме твоє бачення Звитяги потрапило в нашу групу, напиши свій спогад СЮДИ

#Спогади_звитяги

LsFGN4lft54

This entry was posted in Некатегоризовано. Bookmark the permalink.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 + 6 =