Найяскравіші спогади зі Звитяги

jQMYwwJ0hls#Спогади_звитяги від Сотенного Серпня!

“Довго марудився щоб написати спогади але час настав)
Для мене звитяга почалась в “далекому” 2013 році, ви думаєте це рік змії? Ні, насправді це рік комарів)

  
Ліс для мене не новинка, я його постійно любив але такого нашестя цих маленьких падлюк ще не бачив. Навіть зараз чую від очевидців:
– пам`ятаєш Звитягу 2013?
– то та що комарів повно було?
– вонаВ мене тоді камуфляж тоненький був то я не міг отак просто зупинитися і не рухаючись відпочити, того що загризуть, і навіть коли рухаєшся потрібно зберігати певну амплітуду та швидкість рухів бо трохи повільніше починаєш рухатися вони зразу ж ідуть на посадку). А якщо зупинитися на 5 секунд і вдарити долонею по нозі, вбиваєш 5 комарів, це навіть не перебільшення а применшення.Трохи вас полякав, але це 2 по рейтингу спогад.
Найбільше запам’ятався можливо і не тільки в мене, перший бій! Як зараз пам’ятаю, галявина біля річки, на відстані 200 метрів один від одного стоять сотні, посередині на 2 метровій палиці закріплений наш прапор. Адреналін переповнює, аж теліпає всього, очікування бою, час триває дуже повільно, всі напоготові, вигукуємо гасла, кров закипає, вибух петарди, біжимо, прапор близько, суперники також. Ловлю першого зустрічного, швидким рухом руки захват за шию, бачу наші всі зайняті боєм а на мене біжить ще 2 чи 3, кидок через бедро, він бідний аж бекнув). Потім підбігають ці його таваріщі і починають мене крутити, я звісно ж опирався певний час але потім мене як жабу розтягнули за руки та ноги у всі сторони і зняли пов’язку.
Думаю ви теж згадали свій перший бій), а ті хто ще не був заінтригувалися).

Хто знає як назвали цей бій? пишіть в коментах!)
До зустрічі на “Звитязі”!
СС “Чорна Січ”

jQMYwwJ0hls
This entry was posted in Некатегоризовано. Bookmark the permalink.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

пять + 10 =