Найяскравіші спогади зі Звитяги

Сьогодні, яскравими враженнями про Звитягу поділилася спостерігач від РВС поafBSlpwe3fwдруга Мрія.mensclub24.ru

“Був у мене нетиповий випадок на «Звитязі-2015» Я була спостерігачем від РВС у сотні «Шабля». Ішла за ними у перший бій у табір «Чорної Січі». І по дорозі дуже багато людей згадали, що вони взяли із собою у бій зайві речі – телефони, дівчата не зняли прикраси золоті і срібні.

І всі почали віддавати ті речі мені. І до бою я мала повні кишені (близько дюжини) телефонів і зо три пари золотих сережок.

Сотня «Чорна Січ» стояла на острові оточеному річкою, глибиною 1,5-2 м, шириною 3-4 м. До їх табору мене акуратно перевели двоє дужих хлопців. А от назад… Бій закінчився, я вирішила залишитися і трошки подивитися на життя сотні. Але треба було іти на РВС. Іде дощ, все слизьке. Підходжу до річки – кошмар: там лежить колода-місток, дуже слизька і не надійна. А треба іти над річкою з повними карманами дорогих речей. Ніяк наважитися не могла…Взяла дві довгі палиці і як равлик посунулася по тій колоді, розуміючи, що в будь-який момент шубовсну у воду і з тим всім піду на дно…Юся ішла переді мною і дуже сміялася, підкалувала мене) Телефони всі разом дзвонили у карманах. Але помаленько я таки перекарабкалася на інший берег, ціла і не утоплена, і вже прийшовши у табір «Шаблі» пороздавала всі телефони і прикраси. А якби втопила, то напевно до сьогодні ще б за все не розплатилася б “.

afBSlpwe3fw

This entry was posted in Некатегоризовано. Bookmark the permalink.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

чотири + 1 =