Найяскравіші спогади зі Звитяги

X_DVjI_rmtoОсь так згадує свої #Спогади_звитяги подруга Лань ))

“Звитягу” важко описати словами. Це потрібно пережити, відчути. Тому що кожна година – щось нове. Кожен наступний бій – нові емоції.

Що найбільше запам’яталось? Складно назвати щось одне. Напевно той «переполох» в першу ніч. Нам сказали, що в першу ніч нападу можна не очікувати. Полягали ми спати, такі спокійні, в передчутті завтрашнього бою десь після 5_ої ранку. Не встигли ми заснути, як через годину вже «Аляаарм!» Швидко вибігаєш з намету, очікуєш побачити ці три сотні людей, що валять один одного…Ага. Нічого подібного. Галявина пуста, лише біля щогли з прапором невелике скупчення людей. Біжиш туди, а, оскільки, за половину дня ти ще й в лице не встиг вивчити всю свою сотню, то спершу намагаєшся зрозуміти хто є то. Потім розумієш, що змагатися нема з ким, бо всі «свої». А хто ж тоді нападав? Чому щоглу охороняють колом-замком? Стаєш туди ж.

І вже з перебігу справи розумієш, що «Алярм» вчинила «Третя сила», а їх то всього було людей 20. І тепер хіба що хтось-десь один зрідка намагається пробратися до прапору. Коротше кажучи, поохороняли ми прапор ще трохи часу, поки не пересвідчилися, що всю «Третю силу» таки точно виявлено й «знешкоджено» і пішли далі досипати. (вже не роззуваючись)”.

X_DVjI_rmto

This entry was posted in Некатегоризовано. Bookmark the permalink.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 + 6 =