“ЗВИТЯГА-2010” – Битва титанів!!! Коротке інтерв’ю з сотенними Вієм та Бойком.

АЛЯРМ!!! АЛЯРМ!!! АЛЯРМ!!! 1-4 травня у Волинському поліссі вже вкотре проходитиме теренова гра «Звитяга», організована молодіжною організацією «Національний Альянс». Для тих, хто ще не знає, теренівка полягає в наступному: дві команди (себто дві сотні) воюють одна проти одної. Кожна має свій табір та прапор. Щоб перемогти, треба відібрати прапор супротивника або «знищити» усіх із ворожого табору. Кожен учасник має нарукавну пов’язку, що символізує життя, щоб «убити» суперника – треба її зірвати. Уже чотири роки поспіль конкуруючими сотенними є Андрій Бокоч і Павло Данильчук. П’ята Звитяга для них є вирішальною: хто кого? Отож, вдалося витягнути з підпілля друга Вія і друга Бойка на відверту розмову:

Сотенний Вій (Павло Данильчук):

– Вій, скажи які слабкі сторони у твого супротивника?

– Що за провокації???  Мій супротивник – команда, а не Бойко. Не буває так, що кожного року команда приїздить у якомусь сталому складі. Вона змінюється на відсотків 80 – це точно, а той більше.

– До якої тактики гри ти будеш вдаватися цього разу? Тактики нападу чи тактики переховування?

– (Павло не хотів розкривати усіх планів щодо гри…) Тактики черепахи (сміється!).

– А що це за нова тактика?

– Ага! Вже я вам таки сказав, щоб усі прочитали і знали…  Це – таємниця.

– За яким принципом  відбувається розподіл учасників на сотні?

– Поділ відбувається наступним чином: делегації, які приїхали від районів, областей, навчальних закладів йдуть у  команди, в складі яких вони були. Одні в одну сотню, інші в другу. Приїхали вони зі своїм реманентом, тому ми їх розділяти не будемо. Решту учасників, хто зголошувався особисто, як і дівчат, так і хлопців  розподіляємо по командах порівну. Розподіл проводиться за віковим принципом, також враховуємо критерій “габаритності”. Тобто, щоб у команд були рівні можливості.

– Зараз рахунок 2:2. Скільки ще років триватиме ця запекла боротьба?

–  До безкінечності (сміється). Поки один супротивник назавжди не залишиться в лісі.

– Скільки людей заблукали в лісі протягом усіх ігор Звитяги? І скільки згубиться цьогоріч?

Планів, як таких, на рік ми не ставимо, але нюансів є багато. За  весь період… точної цифри не скажу…Одна кількість приїжджала на Звитягу, зовсім інша від’їзджала. Важко сказати скількох людей загризли кабани, затоптали лосі, чи випадково зустріли старі  партизани. Жартую:)

Сотенний Бойко (Андрій Бокоч):

– Бойко, як ти борешся зі своїми емоціями в разі виникнення стресової ситуації?

– Намагаюсь відійти, залишитись сам, заспокоїтись, переоосмислити всі свої вчинки і почати заново грати.

– Ходили чутки, що цієї весни посади сотенних мали зайняти вже інші альянсів ці – молодше покоління. Прокоментуй це.

– Я сподівався, що минула гра буде останньою, але рахунок принциповий – 2:2. П’ята Звитяга – це якоюсь мірою невеличкий ювілей. І все ж таки, це нормальне явище, коли під час гри традиційно залишаються ті ж самі сотенні. Чесно кажучи, серед нового покоління я бачу лише одну людину, котра достойна була б замінити нас, керувати сотнею, іншої поки що немає.

– “Мета виправдовує засоби”- чи використовуєш ти цю тезу у ході гри?

– Так! Якщо ти поставив перед собою мету, то повинен іти до неї всупереч усьому, здобувати її. Але інколи потрібно переступати через свої амбіції.

– Як ти плануєш цьогоріч перемагати?

–  Я скористаюся досвідом і тактикою гри третьої Звитяги. Тобто знайти і один за одним знищувати учасників команди супротивника. Хто пам’ятає третю Звитягу, той знає: п’ять боїв і п’ять перемог!

Назви, будь ласка, слабкі сторони твого супротивника?

Самовпевненість і те, що все ж таки він буде більше переживати за перемогу, аніж я.

Невже після таких інтригуючих та провокативних коментарів хтось із вас залишиться вдома “цніти” біля телевізорів, комп’ютерів і мікрохвильовок? Якщо ні, тоді всі на Звитягу!!!

Юся Грищук

www.zvytjaga.org.ua

This entry was posted in Некатегоризовано. Bookmark the permalink.

One Response to “ЗВИТЯГА-2010” – Битва титанів!!! Коротке інтерв’ю з сотенними Вієм та Бойком.

  1. молодіжна організація „Національний Альянс” — слово “молодіжний” є покруч витворений на початку 1950-х років з метою нищення україснкьї мови і подальшого злиття її з московською. Правильний термін, прадавній, такий: молодечний. Отже, треба писати “молодечна організація”. Приклади (походять від “молодь”): молодечна вулиця, молодечна звитяга, молодечні забави та ін.

    Пропоную взяти на озброєння також правила вживання дієслів зворотної дії (дуже важливі правила, які є тільки тут): http://varuna-mitra.blogspot.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

один + 4 =