Луцькі комуністи хочуть на націоналістичну теренівку

2173005321a8На спортивно-патріотичну теренову гру «Звитяга-2013» зареєструвався голова Луцької міської комсомольської організації Михайло Кононович. Заявка від Михайла Кононовича прийшла на електронну скриньку Звитяги 29 квітня. Комуністу було відмовлено, оскільки  вік зголошеного не відповідає вимогам Положення про проведення заходу.

 Згідно Положення 5.1. До змагань допускаються учасники, які включені у заявку (додаток ) і досягли 15-ти річного віку, але мають не більше 28 років, що мають певні необхідні навички (вміння користуватись засобами індивідуального захисту, надавати першу медичну допомогу потерпілим, орієнтуватись на місцевості, тощо) та задовільний стан здоров’я.

Голова ВМГО Національний Альянс Майя Москвич розглядає це зголошення, як провокацію. «Луцькі комуністи протягом року намагаються спровокувати нашу організацію: підписують нам комуністичну пресу, знімають провокативні відео. На такі речі ми не звертаємо уваги, але оскільки на теренову гру «Звитяга» приїде дуже багато людей з усієї України, ми змушені публічно відреагувати. Попереджаємо, якщо хтось з комсомольців насмілиться вчинити провокацію щодо учасників Звитяги, то 9 травня вони святкуватимуть у відділку!», – сказала вона.

zgoloshennya komunistiv

 

This entry was posted in Некатегоризовано. Bookmark the permalink.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

девятнадцять − шістнадцять =