Розпочато зголошення на «ЗВИТЯГУ-2014»

yO9MITJJiW0Впродовж 4 днів, з 1 по 4 травня, у лісовому масиві між смт. Цумань та с. Берестяне Волинської області уже вдев’яте відбуватиметься Всеукраїнська спортивно-патріотична теренова гра «Звитяга-2014», організатором якої незмінно виступає Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Національний Альянс».

Для участі у тереновій грі запрошуються молоді люди з усієї України, які відповідають вимогам Положення та погоджуються з умовами проведення теренової гри.  Всіх оголошених учасників буде поділено на дві команди або ж сотні, які у свою чергу розділяться на менші структурні одиниці: чоти та рої. Нововведенням цьогорічної теренівки буде участь у грі третьої команди.

Мета теренової гри полягатиме у визначені кращої команди під час змагання між ними. Кожна сотня облаштує власний табір, де на власноруч встановленій активістами щоглі, знаходитиметься її прапор. Для здобуття перемоги команда повинна заволодіти та втримати до кінця гри стяг супротивника.

Всі учасники змагання отримають нарукавну пов’язку відповідного кольору сотні, яка символізуватиме життя. Під час теренівки сотні можуть «знищувати» гравців суперника шляхом зриву цієї пов’язки, що означатиме «загибель». Зірвані пов’язки передаватимуться у Раду вищих спостерігачів, за кількістю яких визначатиметься результат гри.

Таким чином, молоді учасники матимуть змогу не тільки активно відпочити, але й вишколитись фізично у дусі кращих повстанських традицій. Важливо, що на таборі буде заборонено палити та вживати алкоголь. Адже одним із завдань заходу є популяризація серед молоді здорового способу життя.

Цьогоріч місце проведення гри – лісовий масив між смт. Цумань та с.Берестяне Волинської області. Воно є знакове тим, що в цьому лісовому масиві протягом кількох місяців з 1950 по 1954 рік знаходився Головний командир УПА Василь Кук, полковник УПА Василь Галаса та ряд інших провідних керівників Армії Нескорених.

Усіх зацікавлених запрошуємо взяти участь у тереновій грі «Звитяга-2014»!

Із положенням можна ознайомитись ТУТ.

Зголоситися  on-line ТУТ.

Контактна особа: Майя Москвич +096-148-57-02, email: Moskvich.maja.na@gmail.com

 

This entry was posted in Некатегоризовано. Bookmark the permalink.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × 5 =