Вперше на Звитязі і не знаєш що робити?

Оскільки ти уже твердо вирішив поїхати на теренову гру і спробувати себе, в загальному ознайомився із суттю гри, прийшов час дізнатись що треба робити, аби вижити на Звитязі. Отож:
1. Запам’ятай свій провід. Тобі передусім потрібно знати свого сотенного, бунчужного, чотового і ройового. Їхні команди ти повинен відрізняти з-поміж усіх інших, особливо під час бою.
2. Про того, хто є власне проводом ти дізнаєшся на самій грі, але по всіх питаннях тобі потрібно звертатись до ройового. Ройовий відповідає за сім-десять людей, що є найменшою структурною одиницею в грі. На Звитязі твій ройовий – це твій старший брат, він допоможе тобі у всьому і завжди дасть правильні поради.
3. Запам’ятай де знаходиться щогла. Це найважливіше місце в таборі. Ти повинен із заплющеними очима вибігати зі свого намету і безпомилково потрапляти до щогли. Пророби найоптимальніший маршрут руху до щогли. Адже вдень, набагато легше ніж у ночі знайти її. По команді «Алярм» ти повинен різко побігти захищати свій прапор.
3. Багато їж. І їж все що дають (особливо згущик). В екстремальних умовах організм часто працює помилково, і почуття голоду не виникає. Ти повинен пересилити себе і простіше кажучи «впихати» їжу в себе. Коли є вільна хвилина пий гарячий чай, він дуже корисний.
4. Ніколи не знімай пов’язку. У разі, якщо тобі потрібно перевдягнутись, попроси спостерігачів, аби вони її перечепили. Постійно перевіряй чи міцно закріплена пов’язка (але без фанатизму).
5. На стійці (на Звитязі ти обов’язково дізнаєшся що це) поводь себе надзвичайно тихо. Ти повинен бути одягненим у щось непомітне вночі, ні в якому разі не світити ліхтариком, не видавати жодного звуку і взагалі не рухатись. Усе що тобі потрібно – це слухати в ідеальній тиші чи не рухається хтось до вашого табору. Якщо ж ти заснеш, ти проґавиш ворожу розвідку, або що гірше – третю силу, то неминуче підставиш усю сотню. На стійці відповідальність за команду лежить на тобі.
6. У бою виконуй накази свого проводу. Ні в якому разі не дій на власний розсуд. Не віддаляйся від сотні, найкраще діяти у парі із кимось. Будучи у перші лаві, твоїм завданням буде «протаранити» супротивника і зібрати на себе купу «ворогів». У цьому разі тримайся як найдовше, «вбиватимуть» інші, твоїм пріоритетом буде просто захист. Рухаючись у позаду першої лави, тобі необхідно знімати «ворогів» із твоїх побратимів, швидко шукати і зривати пов’язку, а потім так само швидко вбивати інших «ворогів». Ніколи не навалюйтесь на «супротивника» купою. 2-3 людей достатньо аби «вбити» будь-кого. Запам’ятай найважливіша частина бою – це перші 2-3 хв, саме за цей час вирішується результат бою. Тому у цей проміжок часу потрібно діяти ефективно і швидко.
7. І останнє… Виконуй всі завдання проводу, твої командири – досвідчені гравці і знають, що треба робити у будь-якому випадку. Якщо не хочеш багато відтискатись просто роби свою роботу. У кожного на Звитязі є своя відповідальність, добре виконуючи свою роботи ти однозначно принесеш користь команді і наблизиш перемогу.

This entry was posted in Некатегоризовано. Bookmark the permalink.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

вісім − два =