Юних волинян кличуть на «Звитягу»

7 квітня в ряді навчальних закладів Нововолинська та Володимира-Волинського активісти ГО «Всеукраїнський молодіжний рух «Національний Альянс» провели презентації всеукраїнської  військово-патріотичної теренової гри «Звитяга».

Заступник голови ГО «ВМР «Національний Альянс» Юлія Сливінська зустрілась з учнями 9 та 10 класів Нововолинського обласного ліцею-інтернату, де розказала їм про історію теренівки та видатних особистостей, що мають і мали до неї стосунок.

У княжому місті зі студентами педагогічного імені А.Кримського та агротехнічного коледжів в форматі невимушеного спілкування зустрілись голова «ВМР «Національний Альянс» Богдан Бальбуза з представниками луцького та володимир-волинського осередків організації.

До слова, запрошуємо усіх бажаючих віком від 16 до 28 років стати учасниками всеукраїнської теренової гри «Звитяга», прожити 4 дні в повстанських умовах та відчути на собі дух боротьби. Реєстрація триває до 29 квітня.

Довідка: всеукраїнська теренова гра «Звитяга» традиційно проводиться у травні вже з 2006 року. Цьогоріч гра триватиме з 6 по 9 травня.  «Звитяга» – це понад 10 км2 лісів та боліт, де більш ніж три сотні молодих людей боротимуться за «виживання» та перемогу. «Звитяжці» відтворюватимуть військовий впоряд та звичаї УПА, дотримуючись суворих правил. Детальніша інформація на сайті: zvytjaga.org.ua.

This entry was posted in Некатегоризовано. Bookmark the permalink.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

три × один =